Откако Вардар направи земјотрес во спортска Европа и по вто рпат до највредниот пехар во клупскиот ракомет, капитенот Стоилов ги поведе соиграчите кај најверните навивачи и со пехарот славеа еуфорично…

Posted by RK Vardar on Sunday, June 2, 2019
SHARE