ЕВН исклучува нередовни плаќачи на струја во Гевгелија

Екипа на ЕВН од Гевгелија деновиве спроведува акција за исклучување на нередовните плаќачи од електричната мрежа.
Се работи за околу стотина нередовни потрошувачи од кои дел се исклучуваат далечински преку новите броила, а дел од бандерите преку кои е извршен нивниот приклучок.

Членови од екипата која оди на терен велат дека тие не знаат за колку неплатени сметки ги исклучуваат корисниците од електричната мрежа и ги советуваат тоа да го сторат во службените простории на ЕВН во Гевгелија

SHARE

1 Коментар

  1. Е да таму можат да исклучуваат на друго место не смеат. На другите владата ќе им ги плати сметките.

Comments are closed.