„Фејсбук“ почна со тестирање на темниот режим на својата апликација

Фејсбук започна да тестира „Dark mode“ како дел од својата апликација на голем број корисници.

Џејн Манчун Вонг потврди дека социјалната мрежа јавно тестира темен режим на верзии на апликацијата за Android и iOS.

SHARE