Затвореникот, кој утрово избега од затворското комбе, додека стражарите кои го приведуваа купувале сендвичи во скопска Автокоманда е – уапсен..

Порталот Centar.mk ексклузивно открива дека полиција успешно го фати пребеганиот 38.годишен затвореник Фидан Исени.

SHARE