ФБ-статус на денот: И сеа Вефчанци не смеет да се собирет на улица, ама полицијава смејт?

Полициската акција во Вевчани го инспирира охриѓанецот Богдан Илиевски, алијас Бетмен Велит, за објавата на денот на Фејсбук:

„И сеа Вефчанци не смеет да се собирет на улица, ама полицијава смејт?“.

https://www.facebook.com/ilievski/posts/10159121505842138

SHARE