Филипче: Заразени 13 здравствени работници

Министерот за здравство Венко Филипче информира на прес конференција дека има 13 заразени здравствени работници.

Во ГОБ „8 септември“ се заразени 11 здравствени работници а во Гинеколошко акушерската клиника има заразени сестра и техничар.

SHARE