Во грабеж кој наликувал на сцена од филм, маскирани вооружени разбојници ограбиле експозитура на „Халкбанк“ на Качанички пат кон Визбегово.

Вооружени со „калашникови“, разбојниците ги принудиле вработенуите да легнат на под и одзеле непозната сума пари, бегајќи потоа од местото со автомобил.

Скопската полиција, веднаш откако бил пријавен грабежот, почна интензивна потрага по разбојниците.

SHARE

3 Коментари

  1. Радувајте се чеда мои!
    Животот дојде и за вас!
    Животот дојде да ве погали и да ви се најде за тешки времиња!
    И не се тоа бандити кои ограбуваат банки туку се борци за човекови права, Амин!

Comments are closed.