Фокус: Катица и Боки 13 на 18 рочишта до средината на март


Судијаката Васка Николовска Масевска закажа уште 18 термини за нови рочишта, до средината на март.

На 6 и 7 февруари има две рочиша, во неделата која следува, рочишта се закажани за четири од вкупно петте ден а до крајот на февруари предвидено е да се оддржат уште шест рочишта. Судијката закажа и шест рочишта во текот на месец март, пишува Фокус.

SHARE