„Фокус“: Нема оставка, Заев ќе распише избори во март

Зоран Заев нема да се повлече од својата функција, објавува Фокус.

Премиерот имал намера да поднесе оставка поради чувство на одговорност, но одлучил својата политика да ја провери на предвремени избори, кои во договор со опозицијата најверојатно би се одржале во март, 2020 година.

SHARE