Фото на денот: Мукоски кај папата го седнале до вратата

Еден момент од приемот кај папата Франциск за македонската делегација на чествувањето на Св. Кирил и Методиј во Рим не остана незабележан.

Пратеникот од независната група од ВМРО-ДПМНЕ, Крсто Мукоски, седнат до вратата, но не до таа од Собрание што ја отвори на 27 април 2017 година, што некои потоа го протолкуваа како отворање на вратата на НАТО…

Сепак, сосем доволно за статусот фотографија на денот.

SHARE