Фото на денот: Шеќеринска, Швајцер – Блум и Иванов

Фотографијата е снимена за време на прославата на денот на Армијата на Република Македонија во моментот додека претседателот Иванов разговара со Микаела Швајцер – Блум, заменик шеф на мисија во амбасадата на САД во Македонија.

Фотографијата е снимена од австралискиот новинар со македонско потекло Саша Узунов

Линк

SHARE