„Изборот е Северна Македонија или Северна Кореја“ ги прнесува МКД.мк збoровите на францускиот амбдасадор во земјва.

„Треба да знаете што ќе изберете“, рече францускит амбасадор во Скопје, Тимоние на панел-дискусијата „Реформи, референдум и евроатлантски-интеграции на Република Македонија“ што се одржа во Министерството за надворешни работи, пренесе МКД,мк

SHARE