Фрчковски барал да не го решаваме името (ВИДЕО)

Професорот Љубомир Данаилов Фрчкоски барал владата да не прави ништо во спорот за името.

Тоа се случило во 1999 година а од тогаш Фрчкоски неколку пати ги менуваше позициите.

Видеото на овој линк

SHARE