Ваква порака му испрати преку социјалните мрежи новинарот Фуркан Салиу на првиот човек на невладината „Цивил медиа“, Џабир Дерала.

… Очекував многу порано да те видам на бина пред cyд ама не и вечерва на марш организиран од политичка партија, напиша Салиу.

SHARE