Новинарот Фуркан Салиу, кој синоќа беше на „пречекот“ на екс-обвинителката на СЈО која беше спроведена од Шутка во домашен притвор имаше само едно прашање за Катица Јанева.

„Госпоѓо Јанева, дали таа јакна може да ви го сокрие срамот“

SHARE