Фуркан пак го начека Заев, премиерот почна да зборува неповрзано

Десетици примери за непотизам на премиерот Заев му наведе новинарот на ТВ21 Фуркан Салиу, по што Заев ставен во тесно мораше да најави ревизија на сите вработувања на блиски роднини на владини и парламентарни функционери.

Во изјавата на целосно збунетиот Заев тој меѓу другото вели:

„Сакаме да испратиме порака дека сите во општеството, дури и деца и не знам, било кој, на некој функционер, имаат шанса во оваа наша Македонија“?

Видеото е на тв21

SHARE