ФЗОМ бара Албанец за раководител во Струмица

Фондот за здравство на Република Македонија, бара да вработи раководител на подрачна служба во Струмица, но тој мора да биде Албанец.

Освен во Струмица, Албанци-раководители се бараат и во Штип и Кратово, објави порталот „Струмица денес“

 

SHARE