Гајдов со шокантни обвинувања кон Фрчкоски за атентатот врз Глигоров (ВИДЕО)

Црвенковски и Фрчкоски сакале да го тргнат Глигоров од политиката, тврди надворешно-политичкиот коментатор Љубомир Гајдов.

Во врска со атентатот на екс-претседателот на Република Македонија, Киро Глигоров тој објави шокантни детали за начинот на кој тогаш постапувал Љубомир Фрчкоски, како тогашен министер за внатрешни работи.

“Одма по атентатот,три истоветни телеграми дојдоа од Вашингтон од ЦИА, од Лондон и од Минхен.

Пишуваше„Ништо не пипајте, доаѓаат нашите експерти“.

Ама вашиот министер на полиција го однесе Мерцедесот во непознат правец,после 120 мин. Зошто, прашав јас наивно”, изјави Гајдов на промоцијата на најновата книга на Стојан Андов.

Целото видео на следниот ЛИНК

SHARE

3 Коментари

  1. ПОЧИТУВАНИ, ПО СВАДБА /КРВАВА/ НЕМА ТАПАНИ. АКО ТОЈ АНДОВ БЕШЕ НА ТАКВИ ПОЗИЦИИ ВО НАША РМ И НЕМАШЕ ГОЛЕМИ МАДИЊА ДА ЈА КАЖЕ ВИСТИНАТА НАВРЕМЕ, СЕГА Е МНОГУ ДОЦНА. СЛИЧНО СЕ СЛУЧУВА КАКО И СО ДОН КИЛЕ ВО НЕГОВИТЕ МЕМОАРИ. ЗНАЧИ НЕГВОИТЕ СИ ЈА РАБОТАТ РАБОТАТА АМА НИКОЈ НЕМА СИЛА ДА ЈА ИСКАЖЕ БИДЕЈЌИ ЗНАЕЛЕ КАКО ЌЕ ЗАВРШАТ. СО ТАКВИТЕ МЕТОДИ ПРОДОЛЖУВААТ И СЕГА ВО УШТЕ ПОЖЕСТОКА ПРЕСМЕТКА А КАКО ПРИМЕР СЕ НЕКОИ ,,ТЕРОРИСТИ,,. АКО ИМАЛО ТЕРОРИСТИ ЗНАЧИ ДЕКА ИМАЛО И ОКУПАТОРИ, А КОЈ СЕ ТИЕ?? ЈАВНОСТА Е ЗАНЕМЕНА ДА ЗБОРУВА ЗА ОВА А ОСОБЕНО И МЕДИУМИТЕ ВО ОВАА ФАШИСТИЧКА ДЕМОКРАТИЈА ИЛИ ДЕМОКРАТСКИ ФАШИЗАМ. ОКУПАТОРИ БЕА ОНИЕ ОД СЛИКИТЕ КОИ НА НЕУСТАВЕН НАЧИН ГИ НАЗНАЧИЈА ТЕЛАТА ВО ПАРЛАМЕНТОТ, ЗНАЧИ ПРАВИТЕ ТЕРОРИСТИ СЕ НА ЧЕЛНИТЕ ПОЗИЦИИ ВО ПАРЛАМЕНТОТ!! ТОА Е ПРАВАТА ВИСТИНА, СЕ ДРУГО Е МЕДИУМСКА МАНИПУЛАЦИЈА ПРЕД ГРАЃАНИТЕ И ЈАВНОСТА.

  2. Стојан Андов не беше како што вели Гајдов “интелектуалец”, туку анти-интелектуална турбо “сељачина” и српски УДБ-аш, а пред се лажго и со тупаво / глупаво лажење конкурира на Зајко.
    Андов е карикатура од идиот.

Comments are closed.