Ганка Цветанова до Заев: Те молам, те преколнувам…

Ексминистерката за култура Ганка Цветанова го моли премиерот Заев повеќе да не зборува на англиски јазик.

Користејќи англиски фрази со македонска транскриоција Цветанова упатува молба до Заев да не зборува на англиски откако денеска на крајно лош англиски акцент и израз објави дека ЕУ била најсекси девојка на светот.

SHARE