Ганка за Силјановска: Може да ја сакате, а и не мора

Порашената пратенилка и минсистерка за култура Ганка Цветанова на Твитер изрази револтирано реагираше на нумесните и навредливи коментари на социјaлните мрежи за претседателскиот кандидат Гордана Силјановска Давкова.

SHARE

Оставете коментар