Во Солун денеска се одржа седмата по ред „Парада на гордоста“, но и на овој настан не изостанаа политички пораки како онаа „Македонија не е грчка, таа е пе*ерска“.

На настанот учествувале и претставници од Македонија, пренесе порталот emagazin.mk.

SHARE