Генералниот секретар на СДСМ ја „воскресна“ Македонија!

Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ и ексминистер за земјоделство, на Твитер ја нарече Македонија државата на која неговата партија ѝ го смени името во „Северна“ и чии функционери, на чело со лидерот Зоран Заев, инсистираат на тоа име и по неколку пати во една реченица?!

SHARE