Генералот Ангелов вознемирен по коментарите на пост за убиените на Карпалак

Генералот Стојанче Ангелов кој е советник во владата за бранителите а работи како советник во државната агенција за летање МНАВ вознемирен од коментари на социјалните мрежи користи невообичаен речник за политичар откако на неговиот пост за бранителите од Карпалак доби обвинување за предавство на загинатите и други бранители од 2001.

На обвинувањата, меѓу другото и дека за 92 илјади денари плата тој ги предал неговите некогашни соборци, Ангелов започнува вербална пресметка со коментаторите во која од двете страни се користат навреди.

Целата вербална “престрелка” во твитот подолу

SHARE