,,Генсекот” на Заев договара спорен тендер вреден 7 милиони евра (АУДИО+ТРАНСКРИПТ)

Пишува Горан Момироски Пред вас е шокантен разговор меѓу тројца високи државни функционери за тендер финансиран од Европската Банка за Обнова и Развор (EBRD) кој тргнувајќи од јавниот интерес го објавувам во транскрипт и аудио форма без никакви промени, онака како што е доставен од свиркачи. Во разговорот како што сами ќе забележите има потврда … Continue reading ,,Генсекот” на Заев договара спорен тендер вреден 7 милиони евра (АУДИО+ТРАНСКРИПТ)