Герила акција на ММДЧП за #НашетоИмеЕМакедонија (ФОТО)

Македонското движење за човекови права продолжува со кампањата за заштита на името Македонија.

Во герила акција во повеќе градови на Македонија ноќеска се залепени налепници со порака за заштита на името.

“Повеќе #НашетоИмеЕМакедонија налепници низ #Македонија! Овие во #Скопје, Република МАКЕДОНИЈА”, пишува во објавата на ММДЧП.

SHARE