Героски: Колку ниско ќе се спушти!?

„Да, ова е тоа што може да се очекува… СДСМ ќе се обиде да се спушти на ниво на најниските страсти на луѓето (што нема да биде особено тешко). Веќе сме сведоци на почеток на една црна кампања. Се подготвува и жесток притисок врз јавната администрација и врз критички настроените медиуми и новинари. Како вовед во избори во груевистички стил. Ќе биде тоа уште една фатална грешка во проценките на Зоран Заев. Уште едно големо разочарување ако тргне по тој опасен крив пат. Ама не сака да разбере и тоа е…“ –

(реакција на новинарот Бранко Героски вчерашното „мало сутра“ на премиерот Зоран Заев во Прилеп)

Да, ова е тоа што може да се очекува… СДСМ ќе се обиде да се спушти на ниво на најниските страсти на луѓето (што нема…

Posted by Branko Geroski on Saturday, October 26, 2019
SHARE