Героски за најмоќната македонска политичко- полициска двојка

Во колумна новинарот што го најави скандалот Рекет пишува за доживувањата на двајцата членови на најпознатата македонско политичко-полициска брачна двојка.

Бранко Героски не го открива идентитетот на двајцата сопружници кои важат за моќни играчи во светот на политиката и безбедноста но ако се суди според предходните текстови без имиња и тие наскоро тие би можеле да бидат во фокусот на јавноста.

Линк до колумната на плусинфо.мк

SHARE