Героски за Плусинфо: Сега кога ќе ви дојде јајцето на газот….

Уредникот на порталот плусинфо тврди дека СДСМ спонзорира преку реклами и кеш нови “началници” и ја упатува власта од нив да бара поддршка кога ќе и биде тешко

“А нееее! Сега, шапшали едни, вие да сторите нешто. Ве предупредив дека ова глупирање скапо ќе ве чини. И сега, кога ќе ви дојде јајцето на газот, кога ќе треба да се „брани“ штогоде (новото име, на пример), да си се потпрете на новите „началници“. Во нивните медиуми да си објавувате колумни, таму да давате интервјуи и што е најважно, тие интергалактички будалетинки, со сиот свој капацитет и платенички „кредибилитет“, тие нека го убедуваат народот во ваше име”, пишува Героски.

Целата колумна тука

SHARE