Денешната карикатура во весникот „Елефтеротипија“ доволно говори за политиката како замена за „храна“…

Но, и за здружените напори на грчката политика, црква и армија во воспитување на младите во однос на северниот сосед.

SHARE

1 Коментар

Comments are closed.