Гнаси…. Никад да не се вратите: Директорот на Зоолошка откри кој е крив за 8-то место на Тамара на Евровизија

„Што да очекуваш од луѓе што продале се и избегале од родна земја? …. Гнаси…. Никад да не се вратите“ Со овие зборови во „репертоарот“ навреди директорот на Зоолошката градина во Скопје, Ѓорѓи Галетановски, на својот Фејсбук профил се нафрли на македонската дијаспора бидејќи вчера не гласаа за нашата претставничка на Евровизија Тамара Тодевска.