Го откри ли Али Ахмети кандидатот на ДУИ и СДСМ за претседател?

Претседателот на ДУИ, Али Ахмети, одговарајќи на новинарско прашање денеска го откри својот фаворит за иден претседател на државата, јави телевизијата 21.

Според Ахмети, најдобар кандидат засега е Денко Малески.

– Досега не сме зборувале за имиња, но мислам дека Денко Малески е угледен професор, професор што ги исполнува сите стандарди. Но сепак останува за ова да разговараме со сите политички субјекти – рече Ахмети.

SHARE

1 Коментар

  1. Ги исполнувал сите услови!? А кои се тие услови? Дали со тие услови што ги исполнувал според тебе може да биде претседател на Албанија?

Comments are closed.