Мала паника предизвикал на московскиот аеродром 38 годишен маж кој сакал да качи на летот од Москва до Севастопол – потполно гол.

Оберзбедувањето на аеродромот успеа да го уапси непристојниот патник, по мала брканица, по што е префрлен во аеродромската клиника и оттаму во психијатриска болница за проценка на неговата ментална  состојба.

SHARE