Во тек е голема полициска акција во скопски  Карпош, во хотелот „Александар Палас“ каде што пред два дена се случи престрелка помеѓу две криминални групи, пишува порталот Вечер

Повеќе полициски џипови со припадници на ЕБР го вршат апсењето на лицата кои што во моментот биле во „Александар Палас“.

Силно полициско обезбедување е во целата населба каде што се врши контрола на возилата во тој дел.

SHARE