Голема раздвиженост во пресрет на Фитр Бајрам (ВИДЕО)

Еден ден пред Фитр Бајрам и 42-часовниот карантин, граѓаните ги преплавија маркетите и пазарите. Во повеќето случаи не се почитуваа мерките за физичко растојание и носење маски.

Коронавирусот направи овој Фитр Бајрам да не биде како другите години. Тоа се одрази и во денешната продажба. Иако имаше многу граѓани кои правеа финални подготовки за празникот, продавачите ни рекоа дека немаат работа како порано.

SHARE