Откако поднесе оставка на местото директор на Дирекцијата за зашитита на личните податоци Горан Трајковски заминува на местото втор директор на Еуростандард банка.

Сепак, конечната потврда за ова треба да дадат акционерите на банката и гувернерот.

Трајковски во оставката испратена до собранитето напиша дека се повлекува поради лични причини.

SHARE