Гори Светскиот трговски центар во Брисел (ВИДЕО)

Попладнево избувна пожар во техничката просторија на 27-ми кат од кулата на Светскиот трговски центар (ВЦЦ) во Брисел.

Густ црн чад што се издига во воздухот е видлив од далеку. Началникот на противпожарната служба изјави дека станува збор за „многу сериозен“ пожар.

Нема информации за повредени. индекс.хр

SHARE