Градоначалникот на Кавадарци на ФБ се пофали со „пајак“

Во Кавадарци пристигна специјализираното возило за отстранување на непрописно паркираните возила кое ќе биде во сопственост на новоформираното Јавно претпријатие за паркинзи при Општина Кавадарци, напиша на Фејсбук градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев.
„Со ова се оформува проектот за Зонско паркирање што опфаќа регулација на паркирањето во градот. Според проектот кој официјално ќе биде промовиран деновиве граѓаните ќе мораат да ги почитуваат прописите и правилата за паркирање на главните улици во Кавадрци“..

Во Кавадарци пристигна специјализираното возило за отстранување на непрописно паркираните возила кое ќе биде во…

Posted by Митко Јанчев – Градоначалник на Општина Кавадарци on Tuesday, March 5, 2019
SHARE

Оставете коментар