Графит со логично прашање

„Интересен графит,.. што повеќе го гледаш прашањето ти изгледа сѐ пологично, а целава ситуација поидиотска…
А, не дај Боже да ни дадат всушност датум за датум за датум“, пишува граѓанин кој сподели фотографија на графит кај Зелен пазар на социјалните мрежи…

SHARE