Граѓани снимиле подметнувачи на пожари!? (ВИДЕО)

Граѓани доставиле снимка до Канал 5 на која се гледа како непознати луѓе подметнуваат еден од пожарите..

Во моментот пожари беснеат во националниот парк Маврови а веќе 4-ти ден и на Шар Планина.

SHARE