Транспарентни со порака „Едно име имаме, Македонија“ осамнаа кај Железничката станица, Стоковна куќа, Автокоманда, како и на подвозникот кај Црниче во Скопје.

Пораката е, несомнено, испратена до власта и пратениците.

SHARE

1 Коментар

  1. Е веке немаме!!! Седете си по дома како што си седевте па од утре можеби и вера ќе треба да менувате.

Comments are closed.