Граѓаните уморни од карантин

По информациите дека Комисијата за заразни болести предложила 58 часовен полициски час за време на претстојниот празничен и продолжен викенд, граѓани реагират на социјалните мрежи со порака дека нема да прифатат уште еден карантин.

Осебено поради тоа што набргу после тоа се најавуваат „брзи избори“…

Пораките во најголем дел се упатени до лидерот на СДСМ.

SHARE