Граѓанска активистка згрозена од свеќниците на Камчев

ОИбјавувањето на видеото во италијански медиум во кој се гледа и се слуша како течела исплатата на рекетот изнуден од бизнисменот Орце Камчев од страна на Бојан Јовановски – Боки 13, не остави никого рамнодушен.

Позната граѓанска активистка анализира и гледа „подлабоко и подалеку“ во видеото во кое се товарат банкноти во скапи торби и изразува згроеност од „кичерајот“ во домот на Орце Камчев.

SHARE