Грчева: Добар повод да се запали договорот

Macedonia is GReat е добар повод да се запали договорот, порача претседателката на партијата „Глас за Македонија, Солза Грчева, откако грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис во Солун ја промовираше оваа кампања. 

Со реакција се јави и Министерството за надворешни работи кое соопшти дека не било информирано за кампањата и за маркетиншкиот слоган Macedonia the Great кои, како се оценува, ја подрива меѓусебната доверба.

SHARE