Грчева: Од Европа донесоа само „најзагаден град во Европа“

Претседателката на партијата Глас за Македонија, Солза Грчева, со свој коментар за енормното загадување на воздухот во Скопје.

„Од Европа, овие безидејни неработници, донесоа само ‘најзагаден град во Европа’, напиша поранешната пратеничка на својот профил на Фејсбук.

SHARE

3 Коментари

Comments are closed.