Екипа на ТВ Телма која утринава се обиде да ја помине границата кон Грција јави дека печат со новото име на државата кој се втиснува во пасошите – не функционира.

Од грчка страна и понатаму се бара пополнување на белите ливчиња, јавува ТВ Телма.

SHARE

3 Коментари

Comments are closed.