Груби ги повика сите 120 пратеници да гласаат „за“ уставни измени (ВИДЕО)

Пратеникот од редовите на ДУИ, Артан Груби, смета дека сите 120 пратеници треба да ги подджрат уставните амандмани.

„Целиот западен демократски свет е со нас во оваа битка, а пратениците сметам се свесни дека со гласање „за“ уставните амандмани ќе придонесат за стабилност и економски проспетиет во државата, а најважно во насока на интеграција во ЕУ и НАТО“, вели Груби

SHARE

Comments are closed.