Груевска-Маџоска: Од старт е згрешено што воопшто е формирана комисијата со Бугарија

Професорката Симона Груевска-Маџоска од Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ за последната средба на Мешовитата бугарско-македонска комисија за историски и образовни прашања.

SHARE