Поранешниот премиер и претседател на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски не сакал да одговори на прашањето дали на 30-ти септември ќе излезе на референдумот, пренесе ТВ21.

Стевчо Јакимовски, лидер на партијата ГРОМ вели дека ниту тој, ниту неговата партија нема да излезат на референдумот.

SHARE