Груевски за Заев: Понекогаш ми доаѓа да фатам да го бранам

Поранешниот преммиер Никола Груевски кој од крајот на минатата година е во Будимпешта одново се јави со статус на Фејсбук, како што вели, на барање на негови пријатели да ја коментира ситуацијата во земјава и скандалите…

„А што да коментирам кога тие кои мене ме навредуваа и омаловажуваа, а Заев го глорифицираа и величаа, кои полудуваа од хистерија зошто Заев не ме затворил ден порано, сега јавно во медиумите кажуваат дека се чуствуваат за “глупачи” и “идиоти”(цитирано од самите нив)“, пишува меѓу другото Груевски.

SHARE