Екс премиерот Никола Груевски, доцнел 20 минути на денешното судење во предметот „Насилство во Општина Центар“, поради што обвинителката Фатиме Фетаи, побарала негово приведување

Фетаи побарала од судот присилно да биде приведено обвинето лице кое е уредно повикано, а не се појави на судење и не го оправда своето отсуство, дознава „Фокус“.

SHARE